Gulfood Manufacturing

Gulfood Manufacturing

Dutch Pavilion
07-10 nov

Als u nieuwe ingrediënten zoekt of nieuwe apparatuur of op zoek bent naar betere logistieke oplossingen, is Gulfood Manufacturing, welke plaats vindt in Dubai, VAE, van 7 tot en met 10 november 2021, de show om te bezoeken.

U vindt ons op het Holland Paviljoen. 

Interpom | Primeurs

Interpom | Primeurs

Hal 1, stand 191
28-30 nov

INTERPOM | PRIMEURS is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs in Europa voor de volledige aardappel-, groente- en fruitbranche waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

INTERPOM | PRIMEURS blijft groeien en internationaliseren. De laatste editie ontving niet minder dan 326 exposanten uit 15 landen en 20.000 bezoekers uit 49 landen. Dit maakt deze beurs tot hét internationale topevenement voor de professionals uit de aardappel-, groente- en fruitbranche. 

Anuga FoodTec 2022

Anuga FoodTec 2022

coming soon
26-29 apr

Als leider op het gebied van handelsbeurzen, is de Anuga FoodTec de belangrijkste stuwende kracht in de internationale voedingsmiddelen-  en drankindustrie. Het is de enige handelsbeurs in de wereld waar alle aspecten van voedselproductie te vinden zijn. Van machines tot en met diensten, de voedingsmiddelenindustrie toont de laatste visies en innovaties op de Anuga FoodTec.

De Anuga FoodTec wordt gehouden in Keulen, Duitsland, van 26 t/m 29 april 2022.

Beurzen en evenementen

Wij vinden het belangrijk om mensen uit de industrie te ontmoeten. Het inspireert en zet aan tot het actief delen van kennis, ervaring en expertise. Daarnaast informeren wij u graag over onze innovatieve productielijnen en wat wij voor u kunnen betekenen.