China Potato Expo

China Potato Expo

stand A029 - A034
30-31 mrt

China Potato Expo 2017, welke op 30 en 31 maart wordt gehouden in Beijing, China is een zeer uitgebreide tentoonstelling waar onderzoek en ontwikkeling op het gebied van nieuwe aardappel variëteiten en andere gerelateerde innovaties in verband met aardappelen centraal staan; zeer interessant voor alle bedrijven of organisaties die werkzaam zijn in alle elementen van de aardappelsector; op het gebied van machine- en apparatenbouw, voor zowel aardappelproductie en verwerking.

Interpack

Interpack

HAL 3, STAND D04
04-10 mei

Interpack is het belangrijkste event voor de voedsel, drank, zoetwaren, bakkerij, farmaceutische, cosmetische, non-food en industriële sector. Geen enkele andere beurs ter wereld vertegenwoordigt de gehele markt. 

 

Op geen enkele beurs verzorgt de verpakkingsindustrie op maat gemaakte oplossingen en innovatieve designs gebaseerd op zo'n brede varieteit aan materialen dus het is, natuurlijk, DE beurs voor deze branche. 

Snackex

Snackex

STAND 524
21-22 jun

Snackex wordt georganiseerd door de European Snacks Association (ESA) en is de enige snackbeurs in Europa. Deze beurs geldt als een vooraanstaande zakelijke bijeenkomst waar alle belangrijke spelers voor de gehele snackindustrie bijeenkomen.

Potato Europe

Potato Europe

13-14 sep

De Potato Europe 2017, dé kans om de gehele aardappelketen in 2017 te ontmoeten. De beurs wordt jaarlijks georganiseerd in afwisselend Duitsland, België, Frankrijk en Nederland.Op 13 en 14 september 2017 keert de Potato Europe terug naar Emmeloord, de aardappelhoofdstad van Europa en misschien wel van de wereld!
Professionele bezoekers zullen er met al hun vragen en problemen terecht kunnen bij experts op het gebied van teelt, materialen, verwerking enz.

Tijdens deze beurs is een vertegenwoordiger van Kiremko aanwezig op de stand van onze partner Tolsma-Grisnich.

Beurzen

Wij vinden het belangrijk om mensen uit de industrie te ontmoeten. Het inspireert en zet aan tot het actief delen van kennis, ervaring en expertise. Daarnaast informeren wij u graag over onze innovatieve productielijnen en wat wij voor u kunnen betekenen.