Slider1
Slider2
Slider3
Slider4
Slider5
Slider6

Ontdek de Kiremko kwaliteit

Door constant te innoveren, kun je de standaard veranderen. Met die gedachte bekijken wij elk voedselverwerkingsproces nauwkeurig, om machines te ontwikkelen en te produceren, die niet alleen krachtiger zijn, maar ook onderhoudsvriendelijker, efficiënter en water & energie zuiniger, zonder in te leveren op de kwaliteit van het eindproduct. Dat is de Kiremko kwaliteit.

Frites, zowel diepvries als vers, chips, vlokken, snack pellets en vele andere aardappelbijproducten vergen een specifiek verwerkingsproces. Wij produceren uw proceslijn, met een hoogwaardig eindproduct als uitgangspunt, waarin elke machine staat voor inventiviteit en betrouwbaarheid. Wij halen het beste uit uw proces!.

Laatste

 Kiremko Nieuws

 

Editorial Stoomschillen

Editorial Stoomschillen

In onze industrie lijkt zich elk jaar een trend te ontwikkelen met veel aandacht voor een bepaalde machine of proces. Dit jaar lijkt “het jaar van de stoomschiller” te zijn.

Kiremko Nacht van Woerden

Kiremko Nacht van Woerden

De combinatie van techniek, talent en toewijding komt in de sport zeker tot uitdrukking in het wielrennen, meer specifiek het veldrijden. 

Techniek 3-daagse

Techniek 3-daagse

Tijdens de Techniek 3-daagse volgen basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 workshops van technische bedrijven om kennis te maken met techniek en hoe leuk het is om in de techniek te werken. 

Hoofdsponsor voetbalvereniging Unio

Hoofdsponsor voetbalvereniging Unio

Hoofdsponsor zijn van de jeugdafdeling van v.v. Unio in Oudewater is een verantwoorde investering met een heldere strategie voor samenwerking. Samen met de club bouwen we aan vastigheid, wat belangrijk is voor de jeugd.

Netwerkdag Hogeschool Utrecht

Netwerkdag Hogeschool Utrecht

Tweemaal per jaar vindt er een Netwerkdag op de Hogeschool Utrecht plaats. Deze dag heeft als doel om bedrijven, techniekstudenten, alumni en docenten met elkaar in contact te brengen ten behoeve o.a. stage-, afstudeer- en werkplekken en de verschillende onderwijsprogramma’s. Kiremko presenteert zich daar door middel van een stand om zo contact te leggen met studenten en docenten. De komende Netwerkdag vindt plaats op maandag 30 maart a.s. Kijk voor meer informatie op svingenium.nl.

Vacatures

Wil jij jezelf uitdagen om processen te verbeteren en je kennis verder te ontwikkelen, kom dan ons team versterken. Klik hier voor onze vacatures.

 

 

Oplossingen op maat

Een betrouwbare proceslijn is de succesfactor in de aardappelverwerkende industrie. Ontdek waar uw kansen liggen. Neem contact met ons op

Strategische partners